5 situací, ve kterých se hodí půjčit si auto

5 situací, ve kterých se hodí půjčit si auto

Možná vám vrtá hlavou, jací jsou naši zákazníci a na co si vlastně auta půjčují. Většinu z nich tvoří lidé, kteří vlastní auto mají. Přesto se najdou situace, kdy jim nestačí a zamíří do naší autopůjčovny. Několik takových situací jsme vám nastínili. Ve skutečnosti jich ale je mnohem více.

1. Chystáte se na dovolenou

Spousta Čechů má automobil, který jim plně dostačuje na ježdění po městě a na jiné kratší vzdálenosti. Na cestu do Chorvatska či jiné zahraniční země by si s ním ale netroufli. Bojí se, že by je zradil. V takovém případě je lepší vyjet v autě z půjčovny. Navíc, v autopůjčovně si můžete vybrat auto s větším kufrem nebo mikrobus pro společnou cestu s přáteli.

2. Jste na dovolené

Cestovat letecky je sice velmi rychlé a příjemné, ale být na místě bez auta už tak příjemné není. Spousta lidí si proto na dovolené půjčuje auto. I my někdy přistavujeme naše vozy přímo na letiště.

3. Vaše auto je v servise

Některé autoservisy vám v případě poškození vašeho vozidla půjčí náhradní vůz. Není to ale vždy pravidlem. Pokud se s vaším autem něco stalo, ale potřebujete denně jezdit do práce či vozit děti do školy, nejsnadnější cestou je dočasně si auto pronajmout. U nás je pronájem rychlý, auto můžete mít už do několika hodin.

4. Naskytla se speciální příležitost

Typickou speciální příležitostí je třeba svatba. Pokud v rodině není žádné dostatečně reprezentativní auto, které by mohlo odvézt nevěstu k oltáři, prostě si ho půjčte.

5. Stěhujete se

Nechcete platit stěhovací firmu, ale do vašeho auta by se vám nábytek nevešel? Pak si půjčte dodávku! Vypůjčení dodávky na jeden den se určitě vyplatí víc než stěhováci.
Situací, které zákazníky dovedou do naší autopůjčovny, je ještě daleko více. Dodávky si půjčují podnikatelé, kterým se najednou navýšila poptávka. O obytné vozy mají zájem dobrodruzi chystající se na dovolenou. A tak bychom mohli pokračovat. Ať už je váš důvod jakýkoliv, přijďte, rádi vám vyjdeme vstříc.