Autopůjčovny Ostrava

Autopůjčovny Ostrava

V Ostravě, podobně jako v jiných větších městech, je autopůjčoven spousta. Vybrat si tu pravou nemusí být snadné. Ne všechny autopůjčovny Ostrava poskytují stejné služby, některé mají širší sortiment, jiné vám auto přivezou až k domu. Musíte si vybrat, co je pro vás důležitější, nebo najít takovou autopůjčovnu, které nic nechybí. Autopůjčovny Ostrava si prohlédnete na internetu, většinou uvádí i ceník, veškeré podmínky a požadavky. Než se však do hledání pustíte, zkuste si vůbec ujasnit, jaké informace na webových stránkách autopůjčoven zkoumat.

Škoda Superb II 2,0 TDi

Již od 470,- Kč/den

Nabízíme k pronájmu vozidlo Škoda Superb II 2,0 TDi

2-3 dny 4-6 dní 1 týden 2 týdny 1 měsíc 3 měsíce a více Kauce
1000,- Kč/den 950,- Kč/den 6500,- Kč 10500,- Kč 14500,- Kč 14000,- Kč/měsíc 5000,- Kč
  • Palivo: nafta
  • Klimatizace: Ano
  • Převodovka: manuální
  • Počet míst: 5
  • Tažné zařízení: Ne

Důležitý je výběr a rychlost

V prvé řadě byste měli vybírat dle sortimentu. Pokud půjčovna pronajímá pouze osobní automobily a vy hledáte dodávku, je na čase vydat se dál. Vyhráno však není ani v případě, kdy má v nabídce auto, které se vám líbí. Je totiž možné, že na termín, na nějž ho potřebujete, již bude obsazené. Tomu se vyhnete, když si budete auto zajišťovat s co největším předstihem. Někdy to však nelze a s tím je spojené další kritérium.
Jestli potřebujete auto co nejrychleji, hledejte autopůjčovny Ostrava fungující nonstop. Příkladem jsme třeba právě my. Auto vám přivezeme i o víkendu a klidně v 10 večer, když zjistíte, že váš automobil nestartuje, a zítra potřebujete někam odjet. Nic nezdržujeme, formality s námi vyřídíte opravdu rychle.

Některé autopůjčovny Ostrava nabízí přistavení k domu

Co je naopak irelevantní, je poloha autopůjčovny Ostrava. Dobrá půjčovna vám totiž auto doveze na domluvenou adresu, vy tedy nemusíte nikam cestovat a může vám být jedno, jak daleko od vašeho bydliště se půjčovna nachází. Dejte si však pozor na to, že některé půjčovny si i za přistavení auta přímo v rámci Ostravy účtují poplatek.
Obecně byste si měli dobře nastudovat všechny možné poplatky. Dobře si zjistěte, zda se něco připlácí za cestu s autem do zahraničí, a kolik km můžete najezdit bez doplatku. U nás v případě krátkodobého pronájmu dáváme možnost najezdit 200 km za den, za vyšší nájezd se platí 2 Kč na km.
Můžete se zkusit zeptat také svých známých. Možná mají dobrou zkušenost s nějakou autopůjčovnou a rádi vám ji doporučí. Aspoň naši zákazníci to dělají a je to pro nás ta nejlepší forma reklamy.