Dlouhodobý pronájem auta Ostrava

Dlouhodobý pronájem auta Ostrava

Zájem o dlouhodobý pronájem auta stoupá. Lidé totiž postupně začínají chápat, že je pohodlné autem pouze jezdit, tankovat a neřešit žádné zbytečnosti. Na co ztrácet čas něčím, co za vás mohou udělat jiní? My dlouhodobý pronájem auta Ostrava nabízíme a všechny otravné starosti za vás rádi vyřešíme. Máme s nimi totiž bohaté zkušenosti. Dlouhodobý pronájem auta Ostrava často využívají mladí lidé, což je poměrně pochopitelné. Když si pořizujete své první auto, možná nemáte ani tušení, co všechno bude zahrnovat péče o něj. Platit povinné pojištění, jezdit s ním do servisu, sehnat zimní a letní pneumatiky a někde je skladovat, kupovat dálniční známku, dolévat provozní kapaliny. Je toho dost, a tak je prostě kolikrát jednodušší se starostí zbavit.

Dlouhodobý pronájem auta Ostrava vás zbaví starostí

Všechna naše vozidla, ať už jsou určena pro krátkodobý nebo dlouhodobý pronájem, jsou v 100% stavu. Máme vlastní autoservis, takže se o ně dokážeme postarat s největší péčí. Jediná starost, která zbyde na vás, je tankování. Pojištění, přezouvání pneumatik a další úkony zajišťujeme my.
Ceny přitom nejsou nijak vysoké. Kdybyste si spočítali, kolik utratíte za koupi automobilu a následnou péči o něj, určitě byste na tom nebyli finančně lépe. Dlouhodobý pronájem auta Ostrava vám navíc umožňuje jezdit v novém autě v perfektním stavu, aniž byste museli mít našetřenou vysokou částku. Platíte měsíční splátky. Zatímco u krátkodobých pronájmů naše ceny začínají na 230 korunách za den, u dlouhodobého pronájmu takovou částku zveřejnit nemůžeme. Dlouhodobý pronájem bývá levnější, cena se liší podle konkrétního modelu a dalších kritérií.

Vůz k dlouhodobému pronájmu si vyberte online

Vůz určený pro dlouhodobý pronájem auta Ostrava vám musí vyhovovat po všech stránkách. Podívejte se tedy do našeho vozového parku, zda tam nějaký odpovídající model najdete. Až si vyberete, neváhejte se ozvat, my vám rádi prozradíme cenu za konkrétní model a dohodneme s vámi podmínky pronájmu.
Mimochodem, kromě osobních aut realizujeme i dlouhodobý pronájem dodávek a jiných typů vozů. Náš vozový park je bohatý.