Dodávky Fénix

Dodávky Fénix

Půjčovna dodávek Brno: Dodávky Fénix

 
Možná se potřebujete rychle přestěhovat, chcete to zvládnout najednou a nevozit krabice nervózně a zoufale na několikrát. Možná se připravujete na dovolenou snů, ale zjistili jste, že se zkrátka při počtu lidí a zavazadel do běžného auta nevejdete. Možná jste dostali vynikající zakázku, ale nemáte způsob, jako objednané zboží efektivně, rychle, levně a s co nejmenší mírou stresu dostat k zákazníkovi. Ve všech těchto případech – a mnoha dalších – je tu pro vás půjčovna dodávek Brno – Dodávky Fénix.
Na všechny těžkosti můžete zapomenout, stačí se obrátit na spolehlivé profesionály.
 

Zajištění spolehlivého vozidla

 
Půjčovna dodávek BrnoDodávky Fénix může poskytnout vůz vyloženě pouze na zapůjčení: na výše zmíněné jednorázové stěhování, dovolenou, přesun zboží atd. Řídit v takovém případě může kdokoli, komu bylo jedenadvacet let, má řidičský průkaz kategorie B a má alespoň dvouletou zkušenost s řízením automobilů. Nicméně Půjčovna dodávek Brno – Dodávky Fénix poskytuje také možnost operativního leasingu, kterou využijí především fyzické a právnické osoby, jejichž činnost vyžaduje pojízdnou dodávku pravidelně a opakovaně. Pokud je to váš případ, neváhejte: vy pak budete jezdit, společnost Dodávky Fénix se bude starat. V rámci firmy je kladen velký důraz na spolehlivost, flexibilitu, důvěryhodnost a profesionální přístup; budete se cítit jako v bavlnce.

 
Výhodné doplňkové služby

 
Všechna vozidla, která nabízí Půjčovna dodávek Brno – Dodávky Fénix, jsou zabezpečena pomocí GPS a mají zdarma navigaci, takže si nemusíte dělat starosti s hledáním cesty a blouděním. Navigace disponuje mapami celé Evropy. Samozřejmostí je také dálniční známka, takže můžete jezdit pohodlně kdekoli po České republice. A pro větší klid duše jsou vozy pojištěny kompletně pro území Evropské unie.
 

Další dostupné bonusy

 
Půjčovna dodávek Brno – Dodávky Fénix má všechny předpoklady k tomu vám ulehčit a zpříjemnit život. Pokud potřebujete nakládat těžké předměty, můžete si zdarma zapůjčit rudlíky, popruhy a další stěhovací vybavení a příslušenství. Veškerá vozidla jsou v bezvadném technickém stavu, jsou pravidelně kontrolována a servisována. Můžete si vybrat dodávku malou, střední nebo velkou, v poměrně rozsáhlém vozovém parku si na své určitě přijde každý. Zaměstnanci firmy přistupují individuálně k potřebám a požadavkům každého zákazníka, jsou profesionální, flexibilní, spolehliví a schopní. Jsou svým klientům k dispozici sedm dní v týdnu, tedy včetně víkendu, vždy dostupní na telefonu; podpora je nonstop a zadarmo. Navíc i ceny jsou velmi příznivé a sympaticky nízké, takže co si víc přát?
 

Jak lze půjčovnu v případě zájmu kontaktovat?

 
Firmu Půjčovna dodávek Brno – Dodávky Fénix lze kontaktovat přímo na adrese: Ing. Michal Zemánek, Jana Babáka 2733/11, 612 00  Brno; nebo e-mailem: info@dodavkyfenix.cz; případně telefonicky na čísle: +420 792 766 944; či přes kontaktní formulář na webové stránce: https://www.pujcovnadodavekbrno.net/kontakt/
Vždycky se vám dostane té nejlepší individuální péče. Proto neváhejte a staňte se i vy jedním z mnoha a mnoha spokojených klientů, kteří mohou Dodávky Fénix s klidným svědomím doporučit svým přátelům, známým i rodinným příslušníkům.