Půjčení auta Ostrava

Půjčení auta Ostrava

Zajímá vás dlouhodobé půjčení auta Ostrava? Nejste sami. Zájem o dlouhodobý pronájem aut stoupá, a to zejména mezi mladými lidmi. Líbí se jim myšlenka, že se o vůz vlastně nemusí vůbec starat, jen ho používají. Mladí totiž na rozdíl od předchozí generace nepotřebují věc vlastnit. Klidně si ji půjčí, a tím se zbaví hromady starostí. U nás je navíc i samotné vypůjčení bez starostí. Proces jsme maximálně zjednodušili.

V čem spočívají výhody dlouhodobého pronájmu vozidla?

Dlouhodobý pronájem auta má výhod několik. Z těch nejdůležitějších můžeme jmenovat:
Nemusíte mít našetřeno. Toužíte jezdit v autě ve slušném stavu, ale nemáte našetřené statisíce na jeho koupi? V případě dlouhodobého pronájmu vám stačí mnohem menší částka na složení kauce. Pak platíte měsíční částku sjednanou ve smlouvě, takže se vám náklady rozloží do delšího období.
Zbavíte se starostí. Autoservis, výměna pneumatik, platba povinného ručení. Tohle všechno můžete hodit za hlavu, protože se o to postaráme my. Ovšem dávejte si pozor, ne u všech ostravských autopůjčoven je tohle standardem. Dobře se informujte, jaké služby máte v ceně.
Auta můžete střídat. Kdybyste si auto koupili, zřejmě byste ho měli třeba deset let. Dlouhodobé půjčení auta Ostrava vám nechává volné ruce. Auto si pronajmete třeba na dva nebo tři roky a pak si vyberete zase jiné. Až přijdou děti, budete potřebovat větší, v případě snížení příjmu možná zase nějaké menší s nižší spotřebou. Dlouhodobý pronájem je v tomto do jisté míry flexibilní.

Dlouhodobé půjčení auta Ostrava také pro firmy

O dlouhodobý pronájem mívají zájem také firmy. I pro ně je výhodné si auto půjčit a nemuset se o něj starat, obzvlášť když mají celou firemní flotilu. Rádi navážeme spolupráci a pomůžeme vybrat vozový park tak, aby odpovídal představám a působil reprezentativně. U dlouhodobého pronájmu jsme schopní nabídnout ceny na míru a v případě odběru více vozů bude tato cena určitě zajímavá.