Půjčovna aut Ostrava

Půjčovna aut Ostrava

Která půjčovna aut Ostrava je ta nejlepší? Samozřejmě záleží na tom, co hledáte. Pokud vám jde o vysokou kvalitu služeb a zároveň nízkou cenu, určitě nepřestávejte číst. Na vhodného kandidáta na nejlepší ostravskou půjčovnu aut jste totiž právě narazili. Čím se od ostatních tolik liší? Kromě ceny také tím, že se o své vozy skutečně stará. Není jí jedno, v jakém stavu jsou auta půjčovaná zákazníkům.

Půjčovna aut Ostrava nabízí pouze vozy ve výborném stavu

Už se vám někdy stalo, že jste si půjčili automobil, který byl špinavý? Nejen zvenku, což samo o sobě nebudí příliš dobrý dojem, ale také zevnitř. Všude drobky, případně špinavé sedačky, na zemi bláto. V takovém autě se jednoduše nelze cítit dobře. Proto půjčujeme auta vždy perfektně čistá. Neexistuje, že by jeden zákazník auto vrátil a ihned bez bližšího prozkoumání z naší strany ho dostal druhý.
Výborný je také technický stav vozidel. O opravy se staráme sami, máme totiž vlastní autoopravnu. Vždy používáme ty nejlepší autodíly a na kola obouváme kvalitní pneumatiky. Jde totiž o bezpečí našich zákazníků.

Působištěm není čistě Ostrava

Ačkoliv se prezentujeme jako půjčovna aut Ostrava, působíme v celém Moravskoslezském kraji. Velmi často míváme také zákazníky z Havířova, Opavy, Frýdku-Místku a jejich okolí. Ostravští to k nám mají blíže a po Ostravě jsme schopní jim vůz přistavit zcela zdarma. Ani klienty ze vzdálenějších lokalit však nechceme o nic ochudit. Vůz jim za poplatek také přistavíme na libovolné adrese.
Díky dobrému výběru nejen osobních aut, ale i dodávek, minibusů a mikrobusů k nám míří zákazníci z různých koutů našeho regionu. Osobní dojíždění k nám do Ostravy není nutné, všechno se dá vyřešit elektronicky či telefonicky a auto vám můžeme přivézt až na místo. Půjčujeme přece dopravní prostředky, takže vzdálenost nehraje velkou roli.