Půjčovna dodávek Ostrava Poruba

Půjčovna dodávek Ostrava Poruba

Půjčoven osobních automobilů je všude dost, ale co když potřebujete půjčit dodávku? My půjčujeme jak osobní vozy, tak minibusy, mikrobusy, karavany i dodávky. Naše půjčovna dodávek Ostrava Poruba je známá nejen v Ostravě, ale i v širokém okolí. Jezdí k nám zákazníci z Havířova, Ostrova, Frýdku-Místku a jiných měst a vesnic. Jako půjčovna dodávek Ostrava Poruba se snažíme vyhovět co nejširšímu počtu zákazníků. Půjčujeme dodávky šestimístné, devítimístné i užitkové. Míří k nám fyzické osoby i firmy.

Půjčovna dodávek Ostrava Poruba vám pomůže se přestěhovat

Jedním z důvodů, proč si k nám chodí půjčovat dodávky soukromé osoby, je stěhování. Kdo je ochoten zaplatit si stěhovací firmu, ten nic takového nemusí řešit. Samotné půjčení dodávky však vyjde levněji, takže pokud vám jde jen o to, že nemáte jak převézt nábytek, stavte se pro dodávku k nám. Půjčovna dodávek Ostrava Poruba má bohatý vozový park, takže si určitě vyberete.

Vykryjeme také nárůst objednávek nebo nepojízdné auto

Velmi často pomáháme také firmám, které dodávky běžně využívají, ale momentálně jich mají nedostatek. Stává se například, že musí vlastní automobil dát do opravy, nebo potřebují jednu dodávku navíc, aby zvládly pokrýt zvýšenou poptávku po službách.
Zatímco stěhování je obvykle záležitostí jednoho dne, v tomto případě se domlouváme typicky na dlouhodobém pronájmu. Pro dlouhodobý pronájem jsme schopní nabídnout velmi výhodné ceny, takže není divu, že jsme vyhlášení jako levná půjčovna dodávek Ostrava Poruba.

Dodávky půjčujeme i mimo Ostravu

Naše zákazníky netvoří pouze Ostraváci, dodávku vám rádi přistavíme také do vzdálenějších lokalit. Můžete si být jistí, že bude v perfektním stavu. Disponujeme totiž také vlastním autoservisem, takže veškerá vozidla prochází pravidelnou údržbou. Dodávku dostanete čistou a připravenou přímo pro vás.