5 situací, ve kterých se hodí půjčit si auto

5 situací, ve kterých se hodí půjčit si auto

Možná vám vrtá hlavou, jací jsou naši zákazníci a na co si vlastně auta půjčují. Většinu z nich tvoří lidé, kteří vlastní auto mají. Přesto se najdou situace, kdy jim nestačí a zamíří do naší autopůjčovny. Několik takových situací jsme vám nastínili. Ve skutečnosti jich ale je mnohem více.

Jak přespat v autě?

Jak přespat v autě?

Jestliže plánujete dovolenou vlastním vozem a nechcete se vázat na ubytování v penzionech či hotelech, samozřejmě bude nejlepší, když si pronajmete obytný vůz. I v klasickém osobním automobilu se však dá přespat. Ne dlouhodobě, ale jednu nebo dvě noci zvládnete. Máme pro vás pár tipů, které vám pomohou si aspoň trochu odpočinout.

Dovolená po Česku v obytném voze

Dovolená po Česku v obytném voze

Dovolená v Česku nemusí být nuda. Naše republika skrývá spoustu krásných míst, takže poznávací dovolená po naší domovině není vůbec špatný nápad. Když se navíc vydáte na cestu v obytném voze, můžete za týden nebo dva projet kus světa. Kdo upřednostňuje čtyřhvězdičkové hotely, tomu asi dovolená v obytném voze vyhovovat nebude. Pokud však ve vás třímá trochu dobrodružná duše, „obytňák“ si zamilujete.

Na dovolenou s autem z půjčovny

Na dovolenou s autem z půjčovny

Vlastním autem se nejezdí pouze na dovolenou do Chorvatska. Pokud chcete navštívit třeba rakouské nebo Slovinské Alpy, také nemáte moc jiných možností než sednout do vlastního vozu. Tato místa jsou letecky či vlakem dostupná špatně. Nemáte vlastní auto v takovém stavu, aby se v něm dalo jet do zahraničí? Nezoufejte a vydejte se v autě z autopůjčovny! Jet na dovolenou autem z půjčovny má mnoho výhod, takže tomu třeba zrovna letos dejte šanci.

Komu se vyplatí dlouhodobý pronájem auta?

Komu se vyplatí dlouhodobý pronájem auta?

Zejména mladí lidé již nechtějí věci vlastnit. Pokud je něco vaše, musíte se o to starat. Mladí chtějí žít bezstarostným životem a rozhodně nemají zájem trávit čas péčí o automobil, když to za ně mohou udělat jiní. Dlouhodobé pronájmy aut jsou proto čím dál oblíbenější. Dlouhodobý pronájem vás zbaví starostí, ale výhod má mnohem více. Komu se tedy vyplatí?

Jak ušetřit na půjčení auta na dovolené?

Jak ušetřit na půjčení auta na dovolené?

Cestovat letadlem je sice pohodlné, ale když doletíte do cílové destinace a najednou se máte pohybovat pouze prostředky MHD, pohodlí končí. Čím dál více lidí si tak na dovolené půjčuje auta. Pokud se k tomu také chystáte, budou se vám hodit následující rady. I na tom nejvíce low-cost výletě je pronájem auta znatelnou položkou rozpočtu. Jak na něm ušetřit?

Čeho se v naší autopůjčovně nemusíte bát?

Čeho se v naší autopůjčovně nemusíte bát?

Různě po internetu se dočtete tipy, co nedělat, když si půjčujete auto, a s čím tak trochu počítat. My vám místo toho prozradíme, čeho se v naší půjčovně nemusíte bát. U zákazníků se totiž někdy setkáváme s tím, že nemají jasno, jak půjčování aut probíhá, a zbytečně se bojí věcí, které u nás rozhodně neděláme.